Дорогою на обід лучанин врятував людині життя. Події, які розгорнулися на луцькому мосту були схожі на зйомки гостросюжетного фільму. Літній чоловік вирішив звести рахунки з життям, на щастя, спроба виявилась невдалою.

Читайте також: У Почаївській Лаврі – чергове самогубство

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Висота мосту на вулиці Шевченка близько 10 метрів, а температура води у річці Стир ледь сягала 7 градусів за Цельсієм. Чому чоловік вирішив звести рахунки з життям наразі не відомо. На щастя, його жахливим намірам не судилося збутися.

Олексій Абрамчук, рятівник самогубці розповідає, що близько 12:30, проїжджаючи вулицею Шевченка разом з другом та колегами, помітили літнього чоловіка, який стояв по інший бік поручнів мосту.

"Зрозуміли, що він збирається стрибнути. Зупинися, у цей момент коли ми вібігли з машини, він відпустив поручні. Не довго думаючи, я зняв верхній одяг і стрибнув за ним. Витягли його з води, надали першу медичну допомогу. Він відкрив очі після третьої спроби. Керувався тим, що я не міг цього не зробити! Зараз, аналізуючи дану ситуацію, думаю, будь-хто на моєму місці зробив би те саме", − розповідає чоловік.

Товариші Олексія викликали поліцію. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, констатувала спробу самогубства.

Олексій стверджує, що почувається добре та не звертався по допомогу до медиків. А щодо стану чоловіка, який хотів піти на той світ, поцікавилися у медиків.

Читайте також: Дівчина знайшла в зашморгу сестру-близнючку

"Був доставлений пацієнт з попереднім діагнозом втоплення, нам відомо, що він стрибнув з мосту у річку. Пацієнт був доставлений в стані переохолодження, був обстежений на приймальному відділенні, на даний момент він щн отримує допомогу", − розповів заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи КП "Луцька міська клінічна лікарня" Андрій Смольянінов.

Тішить, що у Луцьку є небайдужі громадяни, які незважаючи на погодні умови, свої власні справи та страх в прямому сенсі кинулися на допомогу. Проте, питання, що ж спонукало чоловіка до таких радикальних дій кинутися з мосту залишається відкритим.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter