На Львівщини відкрито кримінальне провадження щодо травмування поліцейського водієм-порушником. Про це інформує поліція Львівщини.

Читайте також: На Волині затримали водійку, яка везла контрабандні цигарки

23 січня, близько 15.00, на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Гамаліївка Пустомитівського району, співробітник Управління патрульної поліції Львівської області зупинив автомобіль "Porsche Macan", водій якого порушив Правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів, водій даної іномарки, 27-річний житель міста Луцьк, не виконав законні вимоги поліцейського та вчинив наїзд на нього. З тілесними ушкодженнями правоохоронець госпіталізований.

Читайте також: Влетів у стовп, а тоді – у житловий будинок: у Луцьку п'яний водій із малолітнім сином в салоні авто скоїв аварію (відео)

За цим фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook