Чоловік, який раніше вже поставав перед судом, на території колишньої військової частини на вул. Володимирській в обласному центрі знайшов боєприпаси.

Читайте також: На Волині за два дні знешкодили 7 боєприпасів часів Другої світової війни

Він їх переніс на територію військового аеродрому та заховав. Події розгорталися минулої осені. Правопорушник знайшов на території військової частини корпуси до ручної гранати Ф-1, гранат РГД-5, запали дистанційної дії типу УЗРГМ-2 (4 штуки), проміжні патрони калібру 7,62 на 39 мм (280 штук), та калібру 5,45 на 39 мм (180 штук), про це повідомляє .

Знайдені предмети чоловік у поліетиленовому пакеті переніс в закинутий ангар, що знаходиться на необгородженій території військового аеродрому, який знаходиться на вул. Данила Галицького в с. Жидичин, що в Ківерцівському районі.

Правоохоронцям про схрон стало відомо від інформатора.

У травні цього року вони в ході перевірки інформації виявили зброю на вказаному місці. Знахідки вилучили та направили для подальшої експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Читайте також: На Волині знешкодили більше десяти бойових снарядів

Кримінальну справу з цього приводу розглянув Ківерцівський районний суд Волинської області. Обвинувачений повністю визнав свою вину.

П’ятнадцятого серпня цього року суд виніс вирок, присудивши правопорушнику покаранні у вигляді трьох років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter