Популярний фаст-фуд всесвітньо відомої мережі «МакДональдз» запрацює у Луцьку орієнтовно 10 вересня. 

Читайте також: У Луцьку біля РАЦСу більше не буде ринку

Про це у коментарі журналістам ІА Конкурент розповів директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк

З його словами, заклад планували відкрити до Дня Незалежності 24 серпня, однак ще тривають підготовчі роботи: з-за кордону приводять обладнання, готують будівлю. 

Наразі заклад активно шукає майбутніх співробітників та влаштовує співбесіди. З більше, ніж 100 необхідних працівників 55 людей заклад уже набрав. Частину вони підібрали самі, а частину пропозицій спрямували із обласного центру зайнятості.

«Вони декларують зарплатню 8-10 тисяч гривень чистими на руки. Але це дуже індивідуально, тому що працівник вибирає графік роботи самостійно – може працювати чотири години в день за тарифом погодинної оплати праці, а може працювати повний робочий день – 8 годин. Більшість їх працівників – це студенти, які у першій половині дня навчаються, а потім приходять і 4-5-6 годин працюють. 

Графік дуже гнучкий і лояльний до працівників. Люди самі обирають, як вони хочуть працювати. В кінці тижня формується робочий графік на наступний. Плюс має бути ще цілодобова робота «МакДрайву», і якщо працівник працює у нічну зміну, там оплата праці, за законом, у подвійному розмірі», – пояснює Роман Романюк.

Детальніше про вакансію: 

Посада: працівник закладу ресторанного господарства.  

Умови праці: для працівників організовують навчання, надають 50% знижки на продукцію ресторану. Вказане медичне страхування. Можливе працевлаштування осіб з інвалідністю. Забезпечення працівників спецодягом.

Графік роботи: гнучкий графік з можливістю обирати тривалість робочого дня та години роботи. Режим корегується та затверджується кожного тижня. 

Заробітна плата в діапазоні 8 000 –12 675 грн.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook