28-річний український співак Макс Барських презентував осінній сингл "Вспоминать". Відео опублікували в останній день літа, у п'ятницю, 31 серпня на Уoutube.

Читайте також: Концерт Макса Барських в Іспанії зупинила поліція

Це перший сингл з майбутнього альбому музиканта "7". Він присвячений семи почуттям, які його автор пережив за два роки, що минули з моменту релізу мультиплатинового альбому "Тумани".

"Спогади – це найчастіше фрагменти кращого, які залишаються після відносин. Я пам'ятаю тільки хороше і залишаю собі світлий портрет людини, яку любив. Вас чекає дуже відвертий альбом, і він уже в дорозі", – розповів Макс Барських.

Live-презентація альбому "7" відбудеться 29 листопада в київському Міжнародному виставковому центрі. Режисером грандіозного шоу виступає Алан Бадоєв.

У новому лірик-відео музиканта на пісню "Вспоминать" тисячі особистих історій слухачів. Автор об'єднав їх в один осінній спогад про кохання.

Читайте також: Макс Барських стане батьком?

І хоча пісня вийшла досить мелодійною і фанати Барських прийняли її добре, прихильники розкритикували кліп. Відео на композицію вийшло сірим та нецікавим. Розчарував фанатів і той факт, що сам співак не з’явився у своїй роботі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter