Міністр юстиції Денис Малюська не перестає дивувати українців оригінальними образами на фото.

Читайте також: Дурнуватий, але нормально: міністр відзначився глупою витівкою на 8 березня (фото)

Очільник Міністерства юстиції України опублікував у себе на сторінці в Facebook серію дорожніх знімків. І все б нічого, якби не одна деталь – у волоссі міністра красуються червоні маки. У такому дивному та грайливому образі він відвідав заправку.

"Традиційно в суботу у дорозі. Перевіримо зараз когось без попередження", – підписав знімки Малюська.

Читайте також: "Викликайте санітарів": українців спантеличило дивне фото міністра юстиції

Читачі сторінки міністра у мережі по-різному відреагували на фото. 

Юлія Соловйова: "І це – Міністр юстиції України, і офіційна сторінка у соцмережі... Ви для чого там взагалі є?! Це не те, що негарно, взагалі (я про фото), невже це є ті фото, які варто виставляти міністру?".

Анатолий Донской: "Пане Міністре, йдіть у цирк та залиште робоче місце відповідальному професіоналу! Замість того, щоб надати ненадані відповіді на особисті запити, ви прохолоджуєтеся, що є знущанням над моїм терпінням разом із бездарно керованою вами виконавчою службою, яка не виконує рішення національного суду зі стягнення зарплати!".

Андрій Українець: "Красавчик. Мені подобаються твої методи управління. Роби їх методично й неупередженно, не бійся нікого – роби по-своєму, як тобі підказує розум і совість, а народ підтримає".

Anna Nemtseva: "Чувак, ти – неперевершений. Хіба то так маки впливають. Міністр – няшка, це шедевр. Реально тра перевіритись, бо щось я за вас хвилююсь", – коментують фото дописувачі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook