Українська співачка Аліна Гросу зустріла свій 24-ий день народження 7 червня вже заміжньою жінкою.

Читайте також: Потап і Настя Каменських одружилися: все про весілля зіркової пари (фото, відео)

Радісною подією вона похвалилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши перші фотографії після офіційної церемонії одруження.

"З днем народження мене! Свій 24 рік я зустрічаю вже заміжньою дівчиною. Можна сказати, коханий прийняв мене в свою сім’ю і подарував мені її до мого дня народження! Тепер я точно говоритиму, що моє серце не вільне! У ньому є багато-багато любові. Так як рідних людей / членів сім’ї у мене стало в два рази більше", – зворушливо написала вона.

Гросу уточнила, що вони тільки розписалися. А зробили це 1 червня, про що мовчали. Саме весілля, що обіцяє бути розкішним, відбудеться найближчим часом.

Читайте також: Відомо, де святкуватимуть весілля Настя Каменських та Потап

"Ну а сьогодні моє свято. Піду підніму келих за те, щоб цей рік був ще кращим. За те, щоб і ви були щасливі, улюблені і закохані! Дякую вам, що ви у мене є! І що щиро радієте за моє щастя.. . Я це дуже ціную", – підсумувала вона.

Шанувальники в коментарях накинулися з привітаннями, адже вони довго чекали на цю подію. "Вітаю", "Коли чоловіка вже покажеш", "Щастя вам", – привітали фоловери.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook