Українська співачка MARUV (Анна Корсун), яка нещодавно давала концерт в Росії, "застрягла" там через карантин і тепер не може повернутися в Україну.

Читайте також: На "Ягодині" – масштабна черга: тисячі українців намагаються повернутися з Польщі додому (відео)

MARUV записала звернення в Instagram, звинувативши українське консульство в упередженому ставленні і в тому, що вони не достатньо їй допомагають. Про це пише espreso.

"Я просто в шоці! Додзвонювалася в українське консульство, щоб мені пояснили, як дістатися додому, і це найбільш "кончене" консульство, яке може бути. Дівчина-оператор просто скидає, навіть не беруть слухавку. Чому в інших країнах за своїх громадян захищаються, а в нашій ж*пу витирають. Це схоже на упереджене ставлення до громадян України, які знаходяться в Росії. І б***ть, в мене такий паспорт, як у вас, і такі ж права мені гарантовані Конституцією, як і вам. Якщо ви не можете працювати нормально, то не працюйте. І справа не в тому, що я обурююсь, щоб мене повернули додому. Я просто телефоную, як звичайна людина, щоб дізнатись, коли можна повернутись, а мені не надають інформацію", – поскаржилася артистка.

MARUV заявила, що не могла з об'єктивних причин виїхати раніше, а в консульстві їй нібито заявляють, що "всі, хто хотів виїхати, вже виїхали".

Читайте також: До Москви із Києва вирушить залізничний спецрейс, щоб забрати українців і відвезти росіян

Увага: нецензурна лексика!

Зазначимо, що "Укрзалізниця"  призначила на 27 березня рейс поїзда №906 Київ – Москва та зворотно для повернення до своїх країн громадян України та Росії, які через обмежувальні заходи не мають змоги самостійно перетнути кордон.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook