На Закарпатті в Тячівському районі чоловік в різдвяну ніч вбив двох дітей і спробував розправитись із їхньою мамою, але жінка вижила.

Читайте також: Світить вісім років: 20-річний волинянин порізав чоловіка

Про це ТСН.ua розповіли у поліції Закарпатської області. 

Відомо, що чоловік 30 років із селища Буштино саме під час відпочинку в одному із комплексів із своєю співмешканкою і її двома дітьми, яким не було і 5 років, почав сварку. Зрештою він накинувся із кулаками на неї та малюків. Діти від отриманих травм померли, жінка в реанімації. Тепер за її життя борються лікарі.

Місцеві мешканці кажуть, що чоловік мав психічні відхилення, до того ж і наркотичну залежність. Жінка начебто лише нещодавно приїхала до нього з іншої області. Розповідають, що вона була вагітною їхньою спільною дитиною.

Чоловіка одразу було затримано, йому вже оголошено підозру. Буде розглядатись клопотання про тримання його під вартою. 

У Тячівській лікарні на Закарпатті жінка, яку на Святвечір побив співмешканець і вбив її двох дітей, опритомніла.

Читайте також: Повідомили деталі вбивства чоловіка на підприємстві на Волині

Жінка заявляє, що мусить одужати заради своїх дітей, тож від неї ретельно приховують їхню смерть. Вона ізольована, до неї нікого не пускають, адже ще зберігаються ризики для її життя. Медики лікарні роблять все можливе, щоби стабілізувати її стан. 

Місцеві мешканці ж повідомляють, що злочинець не вперше проявляв агресію. Так, начебто в новорічну ніч, після побиття рідних, на чоловіка кілька разів викликали патруль. Він у цей час втік і переховувався на подвір’ях сусідів.

Її кривдника заарештовано, за вбивство дітей його можуть засудити до довічного ув'язнення. 

Фото 2 - У Тячеві чоловік вбив двох дітей і покалічив жінку - ЗМІ (ФОТО)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook