У п’ятницю, 26 жовтня, в озері "Срібний Кіл" в Дарницькому районі Києва переселенка з Криму Катерина Бабкіна в неадекватному стані втопила своїх дітей − дівчинку 2012 р., та хлопчика, 2013 р.н. і нібито сама також хотіла вчинити суїцид, але так і не змогла.

Читайте також: Жінка підірвала себе посеред міста (фото 18+)

З’ясувалося, що колишній чоловік Катерини Бабкіної, Денис, який не так давно пішов від неї до іншої жінки, відзначає свій 31 день народження. У новій родині вже є спільна дитина. І це може говорити про те, що вбивство брата і сестри орієнтоване на ураження колишнього чоловіка за зраду та іншу жінку, пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Вести.

Стиліст Олена Фокіна, до якої близько двох років тому за професійними послугами зверталася Катерина, розповіла, що жінка дуже любила дітей та чоловіка. За її словами, Катерина була дуже відданою дружиною, але при цьому не один раз скаржилася на те, що оточення чоловіка, який був молодшим Каті на 5 років, налаштовує Дениса проти неї. І Катерина намагалася виглядати добре, щоб він не пішов від неї до іншої.

Крім того, стилістка зазначила, що Катерина була абсолютно адекватна і ніколи не пила і не вживала жодних наркотичні речовини.

Читайте також: Пішли за грибами: мати з сином насмерть замерзли у лісі

На думку криміналіста, колишнього слідчого карного розшуку Києва Василя Семенова, непомітно для оточуючих, без шуму і крику, не привертаючи увагу, мати не змогла б втопити своїх дітей одночасно, оскільки це вже не безпорадні малюки.

Швидше за все, дітей обпоїли клофеліном або снодійним, зазначив криміналіст, додавши, що з високою ймовірністю, дітей топили в несвідомому стані.

Крім того, директор дитячого садка, де третій рік працювала Катерина Бабкіна і водила туди ж і своїх дітей, зазначила, що з літа 2016 року вона зарекомендувала себе як відповідальний, дуже творчий педагог.

Керівник позашкільного закладу розповіла, що Катерина Бабкіна любила своїх дітей, буквально тряслася над ними, постійно водила їх на різні гуртки та секції і весь свій час витрачала на дітей.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter