Скандально відомий український політик Віктор Медведчук вперше висловився про участь своєї дружини Оксани Марченко в шоу "Танці з зірками", яке виходить на каналі 1+1.

Читайте також: "Геть куму Путіна": Оксану Марченко прогнали коридором ганьби (відео)

Увечері 26 серпня стартував другий сезон оновленої версії популярного проекту "Танці з зірками 2018". Серед інших українських знаменитостей на паркет проекту вийшла і телеведуча Оксана Марченко, участь якої раніше викликала гарячі суперечки в Мережі, пише "Style".

Нагадаємо, українське суспільство розділилося на тих, хто підтримує Марченко, і тих, хто проти її участі в Танцях. Зокрема, колектив ТСН висловив протест керівництву каналу через анонсовану появу Оксани Марченко на 1+1. Журналісти наголосили, що вони засуджують участь в українському шоу особи, яку пов'язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

У недавньому інтерв'ю каналу 112 Україна чоловік Марченко, лідер політичного руху Український вибір Віктор Медведчук заявив, що спочатку був проти участі своєї дружини в проекті "Танці з зірками" на каналі 1+1.

"Щодо цього скандалу... Знаєте, той проект, в якому вона буде брати участь... Я вам чесно скажу: я, звісно, був проти цього. Тому що, по-перше, канал специфічний, по-друге, я розумів, що могло бути щось подібне, що й сталося. З іншого боку, їй протягом двох років пропонували участь. І вона приймала рішення сама, і я її в цьому підтримую. Зверніть увагу: ні вона, ні я особисто не відреагували на цей скандал і жодних пояснень чи коментарів не давали та давати не будемо.

Я сказав: "Оксана, в тебе є шанс продемонструвати свої здібності. Я в тебе вірю і найкращою відповіддю тим, хто виступає проти, буде твоя участь і результат твоєї участі". А я вірю не тільки в неї, а і в її перемогу", – сказав Медведчук.

Читайте також: Попри обурення низки журналістів дружина Медведчука братиме участь у шоу телеканалу "1+1"

Також політик зазначив, що участь Оксани Марченко в "Танцях з зірками" ніяк не пов'язана з якимись його стосунками з власником каналу 1+1 Ігорем Коломойським. За словами Медведчука, "з паном Коломойським останній раз у мене були розмови тільки в 2014 році, коли його призначали губернатором Дніпропетровської області. Після цього я з ним контактів не підтримую, політичних – тим більше. У нас з ним політично нічого спільного не було, немає і бути не може".

У першому випуску нового сезону шоу "Танці з зірками" Оксана Марченко станцювала вальс разом з танцюристом Дмитром Чапліним.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter