Український співак MELOVIN здійснив камінг-аут на музичному фестивалі Atlas Weekend. Кумир молоді заявив, що є бісексуалом і довів це привселюдно.

Читайте також: «Сплю з Данилком»: Меловін розповів про особисте життя (відео)

Під час свого виступу MELOVIN поцілував спочатку модель Маргариту Верховцеву, яка є лесбійкою, а потім злився в пристрасному поцілунку з хлопцем. Відео поцілунку опубліковано на офіційній сторінці співака в Instagram, пише Обозреватель.

У коментарі до запису MELOVIN обурився тим, що момент із його поцілунком було вилучено з прямого ефіру.

«Мій офіційний камінг-аут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео і досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу», – написав співак.

Він заявив, що якщо боротьба за власні права має цензуру, то він не хоче «існувати в такому майбутньому України».

«І в цей самий час така любов не визнається кимось, блокується та просто не випускається в ефір. Невже боротьба за власні права та свободи повинна мати цензуру? Якщо ні, то я беззаперечно підтримую вас. А якщо так, то я не впевнений, що хочу існувати в такому майбутньому України», – написав MELOVIN.

Читайте також: Український співак Melovin відкриє фінал Євробачення-2018

У коментарях до посту співака користувачі підтримали його. Однією з перших відреагувала на слова MELOVIN співачка Злата Огнєвіч.

«Мел! Я тебе підтримую! Свобода бути собою – найбільша цінність!!! Люблю за сміливість!», – написала співачка.

«Перший український артист, який не побоявся показати справжнього себе»;

«Несподівано, але вау», – пишуть фанати.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook