На мосту по вулиці Ковельській у Луцьку завершили укладання вирівнюючого шару асфальту. 

Читайте також: У Луцьку облаштовують новий спортивний майданчик

Після 21 години у четвер, 6 грудня, обіцяють пускати транспорт, – повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у Фейсбуці.

"На роботи по ремонту мосту підрядник дає гарантію 10 років. Це перший випадок в Луцьку, коли на такі роботи дається така гарантія. І це означає те, що як мінімум 10 років місто більше не буде витрачати кошти на ремонт цього об'єкта", – зазначив посадовець.

"Протягом усього часу ремонту до нас зверталося багато мешканців щодо затягування часу виконання робіт, "фейсбук-експерти" заявляли, що міст можна відремонтувати за декілька тижнів, окремі "спеціалісти" в галузі ремонту мостів заявляли, що треба ремонтувати за декілька днів", – написав він.

Читайте також: У луцькому парку чистять канали для зимівлі риби (фото)

"Однак є технологія і ДБН, які регламентують порядок виконання цих робіт, адже на мості не тільки вкладався асфальт, а й капітально ремонтувалися шви, а це – окрема історія. І те, що на об‘єкті були відсутні працівники – не означало, що нічого не робиться. Є чіткий строк застигання бетону на швах, після спливу якого можна вкладати асфальт", – зазначив Поліщук.

Він додав, що з настанням сприятливих погодних умов на тротуарній частині буде вкладено бруківку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter