Буковельська фірма ПБС перейшла до нового етапу ремонту мосту, що на вулиці Ковельській у Луцьку. Дорожники залили нову бетонну основу та готові до гідроізоляції дороги.

Читайте також: У Луцьку капітально відремонтують зупинку громадського транспорту

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Міст, що на вулиці Ковельській не ремонтували близько двох десятків років. За ремонт взялася буковельська компанія ПБС, яка виграла тендер. Зараз дорожники проводять роботи по гідроізоляції дороги, а далі будуть вкладати асфальт, а саме – неомастиковий асфальтобетон, а потім візьмуться за іншу проїжджу частину. 

Виконроб фірми ПБС зазначив, що гідроізоляція дороги дуже важливий процес. Також він пояснив, що від цього процесу залежить якість дороги. 

На ремонт мосту через річку Стир планують витратити більше 30 мільйонів гривень. Також планується облаштувати підходи до мосту, тротуари, огородження, розмітку та освітлення. За свою роботу компанія ПБС відповідає та дає гарантію на 10 років. До морозів буковельські дорожники обіцяють зробити проїжджу частину мосту у дві сторони, а вже весною візьмуться за ремонт пішохідних доріжок та огорожі. 

Читайте також: Стало відомо, скільки часу ремонтуватимуть міст у Луцьку

Варто зазначити, що фірма виграла тендер на ремонт другого об'єкту у Луцьку – дороги, що на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Дубнівської.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter