19-річна дівчина із села Пульмо Яна Григорук, яку увечері, 7 квітня, збив мотоцикліст, перебуває в реанімації. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав Сергій Тимощук, інформує Район.Шацьк.

Читайте також: На Волині маленька дівчинка підпалила себе граючись

Він також повідомив, що його племінниця отримала тяжкі травми та потребує коштів на лікування.

"Дорогі друзі! Дуже неочікувано в нашу родину завітала велика біда... 7 квітня близько 22 години в с. Пульмо була збита моя племінниця Григорук Яна Іванівна! Дівчині лише 19 років... Знаходиться в реанімації з травмами голови та ніг! Потрібно дороговартісне лікування! Маю велике прохання, хто може допомогти хоча б копійкою, або молитвою або репостом цього посту! Максимально поширите, може хтось має змогу допомогти...

Реквізити ПриватБанк 4149499121067233 Григорук Ліна Василівна мама дівчинки!

Всім дякую і спаси Вас Господи!", – йдеться у дописі.

Читайте також: У Луцьку водій вчинив аварію та втік, шукають свідків ДТП (фото, відео)

Нагадаємо, 7 квітня, на автодорозі у селі Пульмо Шацького району мотоцикл "Viper 200R" збив перехожу. За фактом автопригоди поліція розпочала кримінальне провадження. За кермом транспортного засобу перебував 19-річний житель району. Водій допустив наїзд на пішохода, 19-річну місцеву жительку, котра рухалася у попутному напрямку. Внаслідок ДТП мотоцикліст та перехожа отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook