Поліція затримала 28-річного українця, мешканця Бєльсько-Бяли, який вдарив ножем свого 21-річного друга та погрожував двом іншим знайомим, що їх уб’є.

Читайте також: "Влетів" на мільйони: українця заарештували через незаконну торгівлю у Польщі

Небезпечна подія сталася 15 вересня в одному з районів Бєльсько-Бяла, пише "inPoland".

Пізнім вечором у будівлі, яка служила гуртожитком, один із орендарів напав на свого товариша з ножем, завдавши йому декількох ударів.

Двом іншим українцям, котрі проживали в тому ж хостелі, неврівноважений чоловік погрожував – мовляв, вони будуть наступними, кого той уб’є, – зазначає Роман Шибяк, в.о. прес-офіцер поліції м. Бєльсько-Бяла.

Черговий офіцер, який отримав повідомлення про збройний напад, негайно відправив на місце події патруль. Коли співробітники патрульної частини прибули з другого відділення поліції, то побачили, що жертва та його схвильовані друзі чекали на вулиці. Сам же нападник безпосередньо перед приїздом правоохоронців зачинився в квартирі.

Читайте також: Не витримав приниження: українець наклав на себе руки через знущання за кордоном (фото)

Поліція викликала на місце медичних рятувальників з Бєльської служби екстреної медичної допомоги, а самі зайшли до квартири, де й затримали нападника. Ним виявився 28-річний громадянин України. Чоловіка негайно ж взяли під варту. На час злочину, що дивно, він був тверезий.

Правоохоронці зібрали докази та повели іноземця до прокурора, де він почув звинувачення в завданні тілесних ушкоджень та погрозах. На прохання слідчих суд Бєльська затримав підозрюваного на 3 місяці. За вчинені злочини йому загрожує до 15 років за гратами, але покарання не може бути меншим за 3 роки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook