Молодий волинянин разом з товаришем трагічно загинули у Польщі.

Читайте також: Український заробітчанин трагічно загинув у Польщі

Про це у соцмережі Facebook повідомила Валентина Бартошук.

Як відомо, загинув молодий хлопець Борис Яворський, 1998 року народження, родом з села Борочиче в Горохівському районі Волинської області.

"У двері сім'ї Яворських постукала біда. У Польщі розбився Борис Яворський. Потрібно 2000 євро для транспортування тіла додому. Просимо всіх небайдужих допомоги", − йдеться у дописі жінки.

Читайте також: У Польщі сталася смертельна ДТП за участі 3-х бусів, якими керували українці

Як повідомляє польський сайт, аварія сталася в середу 2 грудня. Автомобіль Peugeot на повороті з'їхав з дороги і врізався у дерево. 24-річний пасажир помер на місці, 22-річний водій помер у лікарні.

Інцидент стався на провінційній дорозі № 214 між Клюковою Гутою та Мщишевицями. За словами прессекретаря КПП у Картузах (місто в північній Польщі), водій Peugeot, 22-річний громадянин України, під час руху на повороті не впорався з керуванням транспортного засобу та злетів з дороги. Автомобіль боком вдарився в дерево з боку пасажира.

Після прибуття на місце події рятувальних команд виявилося, що і водій, і пасажир опинилися в пастці в розбитому транспортному засобі, і обидва не мали життєвих показників. Після реанімаційних заходів вдалось відновити серцебиття у водія Peugeot, а пасажир, 24-річний громадянин України, на жаль, помер на місці.

22-річного водія доставили до лікарні. Чоловік також помер внаслідок отриманих травм.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook