24-го серпня внаслідок зіткнення з вантажівкою, між населеними пунктами Рафалівка та Суховоля на Рівненщині, загинув 36-річний чоловік з Володимира.

Читайте також: На Волині за вихідні в аваріях загинуло троє чоловіків (фото)

За попередніми даними, 56-річний водій вантажівки «DAF», житель міста Херсон, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Kia Ceed». Від удару останній злетів у кювет, – повідомляє поліція Рівненської області.

Унаслідок ДТП 36-річний чоловік, кермувальник легковика, від отриманих травм помер у «швидкій» дорогою до лікарні. Його 28-річну дружину після надання медичної допомоги відпустили.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 286 КК України водія вантажівки затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Затриманий відповідно до огляду на стан сп’яніння був тверезий. Утім, у нього відібрали зразки крові. За скоєну смертельну ДТП водієві може загрожувати від трьох до восьми років позбавлення волі. 

Читайте також: Переходила дорогу на «червоний»: у Луцьку через бабусю трапилась аварія (фото)

Як стало відомо, в даній аварії загинув мешканець Володимира Олександр Сухоносов.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook