Монобукети – це квіти одного виду і часто одного кольору. В якості базової квітки букету можуть виступати троянди, гортензії, тюльпани, анемони, еустоми – взагалі, будь-які квіти, які вам подобаються. Монобукети лаконічні і не містять зайвих елементів: тільки квіти і трави. Фахівці компанії flowers.ua стверджують, що необов'язково дарувати величезну охапку квітів, яка дорого коштує і виглядає аж занадто ефектно. Краще підібрати невеличкий букетик, який зможе відобразити всі ваші почуття і збереже свій привабливий зовнішній вигляд надовго. Ну а стильна та витончена упаковка підкреслить ваш вишуканий смак. За бажанням замовника квіти можуть бути поміщені в декоративний кошик або трендову капелюшну коробку. Така коробка виглядає стильно, красиво та надійно захищає квіти від в'янення і деформації. Можна підібрати коробку для будь-якого урочистого випадку та декорувати різнобарвними атласними стрічками, котрі будуть гармонійно поєднуватися із забарвленням пелюсток. У будь-якому разі досвідчені флористи Flowers.ua допоможуть вам зробити правильний вибір.

Переваги монобукетів

  • Монобукети довше зберігають свіжість – чим менше різновидів квітів в букеті, тим краще вони між собою поєднуються та довше “живуть”.

  • Бездоганно виглядають – вже давно доведено, що однорідна гамма кольорів подобається багатьом більше, ніж різнобарвні відтінки.

  • При створенні монобукетів майстерність флориста проявляється в повній мірі – не дивлячись на уявну простоту, такі букети вимагають від виконавця не тільки фантазії, але і досвіду.

  • Монобукети доречні в будь-якій ситуації – це універсальний подарунок на всі випадки життя. Якщо ви бажаєте зробити комусь сюрприз, вибирайте монобукет і ви 100% не прогадаєте.

 Якими бувають монобукети?

У каталозі компанії Flowers.ua представлені тисячі готових композицій, здатних задовольнити найвибагливіших клієнтів. Серед найбільш популярних монобукетів виділяються ніжний букет "Святковий день!" із блакитною гортензією, дуже лаконічний і в той же час тендітний букет ніжних кремових троянд "Витончений комплімент!" – ідеальне привітання для прекрасної представниці жіночої статі, елегантний букет "Ніжне ретро", який неодмінно стане родзинкою будь-якого привітання, а також повітряний букет з ніжними квітами еустоми "Віденський вальс", що стане гідним варіантом подарунка для юної особи.

Коли і кому можна дарувати монобукети?

Як вже було сказано вище, монобукети – це універсальні подарунки. Такий презент можна вручити колезі або начальникові, подрузі, родичам, коханим, близьким, шкільній вчительці, а також улюбленому артистові після спектаклю. Привід може бути теж різним – 8 березня, 14 лютого, весілля друзів тощо. Доставка монобукетів може бути анонімною, якщо ви хочете зробити комусь несподіваний сюрприз.

Доставка квітів кур'єром в будь-яку точку України

Можете не сумніватися, ваш адресат отримає гарний і дбайливо упакований монобукет максимально швидко і точно за вказаною адресою. Кур'єри привезуть квіти обов'язково вчасно і не важливо, чи буде це габаритна квіткова композиція або невеличкий букетик. Менеджери колл-центру обробляють клієнтські заявки цілодобово, а кур'єрська доставка квітів здійснюється щодня, в зручні часові проміжки вранці, вдень та ввечері. Крім того, доставка квітів по всіх великих містах країни – безкоштовна. Скоріш підписуйтесь на аккаунти компанії в Instagram і Facebook та насолоджуйтесь усіми перевагами сервісу.