Українська співачка Ольга Полякова представила нову ліричну композицію під назвою "Коханка", яка припала до смаку далеко не всім слухачам.

Читайте також: Полякова показала спекотне шоу на сцені, оголившись та поцілувавшись з підопічним (фото, відео)

У пісні артистка нарікає на нелегку долю третьої зайвої в стосунках і оспівує переживання коханки, яка, сама того не бажаючи, розбила чужу родину.

На офіційному каналі артистки на YouTube шанувальники поділились враженнями про новинку. Один із коментаторів зазначив, що пісня у Полякової цього разу вийшла "звичайною кон'юнктурною" з "морально застарілою стилістикою" і її цільова аудиторія – "чутливі, сльозливі жінки". При цьому чоловік зазначив, що артистка є прекрасною бізнесвумен, здатною зібрати величезний зал охочих "подивитися на блискучі предмети типу суконь, колготок, зірочок".

Читайте також: "Гола, як мама?: донька Олі Полякової шокувала мережу зовнішнім виглядом (фото)

"Звичайна кон'юнктурна пісня, розрахована на чутливих, сльозливих жінок. Морально застаріла стилістика. Ніяк не хіт, як тут пишуть фанати. Мелодія абсолютно традиційна для попсових творів. Я таке мистецтво не визнаю. Але Ольга Полякова – крута бізнесменка, вона вміє зібрати 10 тисяч глядачів подивитися на блискучі предмети типу суконь, колготок, зірочок. Чітко вгадані смаки публіки: ну, подобаються народу пісеньки про несамовиті любовні страждання в обрамленні блискучих штучок. Але Ольга Полякова – крута артистка, при всій її одноманітності. Як співачка – не супер, але краща за більшість з української музтусовки", – написав фоловерів з ім'ям Віктор Клемент.

Інші підписники зарахували новий твір артистки до шансону, а хтось навіть припустив, що композиція є автобіографічною.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter