Колишній народний депутат Ігор Мосійчук звинуватив прем'єр-міністра України Олексія Гончарука в сексуальних домаганнях до співробітників.

Читайте також: Ціпком по лобу: Ляшко побився з Мосійчуком (фото)

Мосійчук стверджує, що "син його знайомого", який влаштувався на роботу в апарат прем’єра, поскаржився на сексуальні домагання.

Окрім того, ніяких доказів Мосійчук не навів.

Наразі ж екснардеп стверджує, що прем'єр-міністр Гончарук найняв цілу армію ботів, які вимагають у нього спростування даної інформації, замість того, аби пояснити ситуацію.

Відповідний пост Мосійчук написав на своїй сторінці у Facebook:

"Набирає обертів скандал з сексуальними домаганнями прем`єр-міністра Олексія Гончарука до одного з працівників апарату Кабінета міністрів.

Замість того, щоб чітко прояснити ситуацію було/не було домагання, Гончарук зайнявши зручну в такій ситуації для більшості українських чиновників позу, голову в пісок, а дупку догори, вирішив відмовчатися.

А тим часом, в апараті Кабміну переполох... Прем’єр поставив завдання очільниці свого апарату будь-що знайти "крису" яка спілкується з Мосійчуком...

Окрім цього найняті цілі армії ботів + грантоєди які мають будь, що нівелювати поширену мною інформацію та скомпрометувати мене. Два дні читаю коменти ботів і якихось недоразвитих які називаючи брехливою вимагають від мене спростувати поширену інформацію про домагання...

Читайте також: "Може Вам "чекушечку" в студію?": скандальний нардеп прийшов п'яним на ефір (відео)

Пане Гончарук, дам Вам безкоштовну пораду, якщо Ви дійсно хочете довести, що я розповсюдив неправдиву інформацію то шлях у Вас один – до суду! А якщо до суду не йдете то все ПРАВДА! Ви знаєте, що ПРАВДА і я маю докази і тому не йдете до суду! А може на поліграф???

А пошуки потерпілого в своєму апараті можете припинити, бо по-перше Ви і так його добре знаєте, а отже не треба пускати мильні бульки людям в очі, а по-друге в мене там інформаторів і без нього предостатньо, в тому числі серед тих на кого Ви ніколи не подумаєте", – йдеться у повідомленні.

Також колишній нардеп повідомив, що він разом із потерпілим та його родиною звертається до правоохоронних органів та суду.

"Ми ж тим часом, разом з потерпілим та його ріднею готуємо свою правову позицію по зверненнях до правоохоронних органів і суду! Повторюся, мене не цікавить сексуальна орієнтація прем`єра чи будь-кого іншого! Концентруємося виключно на домаганні підлеглого, що є кримінальним злочином", – зазначив Мосійчук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook