Син відомого бізнесмена й політика Геннадія КорбанаЛев Корбан – загинув 5 січня. За наразі неперевіреною інформацією, тіла школяра та його однокласниці знайшли на дні річки.

Читайте також: На трасі "Ковель − Київ" п'яний водій вбив 13-річну дитину, ще один підліток у лікарні (фото)

Загинув син Геннадія Корбана. Про це написали у телеграм-каналі "Карточный Офис" 5 січня. Співчуття вже висловили колишній нардеп від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук та депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський.

За інформацією з соцмереж, школяр разом з однокласницею поїхав кататися на багі, але незабаром багі та тіла двох дітей виявили на дні річки. Трагедія сталася на території Дніпропетровської області.

Корбан

Ймовірні фото з місця загибелі 16-річного Лева Корбана (офіційного підтвердження інформації наразі немає) опублікували у виданні Dетектів-Info.

Корбан

На світлинах можна побачити транспортний засіб, на якому начебто поїхав кататися школяр зі своєю однокласницею. Це багі, яке лежить на дні водойми догори дном.

Корбан

Зауважимо, "Днепр Оперативный" з посиланням на джерела писав, що 5 січня неподалік Дніпра 16-річні хлопець та дівчина каталися на квадроциклі й упали в річку Мокра Сура.

Читайте також: П'яний син експрацівника поліції збив велосипедиста та намагався втекти з його тілом (фото)

Загибель підлітків у квадроциклі: відео з місця подій

Поліцію викликала матір дівчини після довгої відсутності дітей. На жаль, пошуки призвели до трагічної знахідки – двох загиблих підлітків. Припускають, що вони хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку.

Діти потонули, хоча ріка на тому місці й неглибока. Річ у тім, що вони були міцно пристебнутими ременями безпеки, які не змогли відчепити під водою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook