У зоні бойових дій на сході України 6 квітня знову загинуло двоє воїнів Збройних сил України.

Читайте також: На Донбасі загинув ще один волинянин

Про це повідомила пресслужба оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Facebook. Відомо, що перший захисник помер від смертельного поранення, яке він отримав в результаті обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації поблизу Невельського.

"Внаслідок ворожого мінометного вогню один український захисник отримав поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та, на жаль, під час евакуації він помер", – йдеться у зведенні.

Другий Герой загинув біля населеного пункту Степне внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої. Військовий також отримав поранення, несумісні з життям.

"Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих захисників. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються", – наголосили в ОТУ "Схід".

Читайте також: На Донбасі загинув лучанин

Окрім того, 5 квітня на Донбасі також загинуло двоє українських військових – обидва від кулі снайперів. Нещодавно стали відомі їхні імена.

Так, прес-службі Монастирищенської міської громади розповіли про загибель земляка Владислава Мороза. Він – уродженець села Халаїдове Черкаської області.

Другий загиблий – Віктор Гелебрант, з 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Про його смерть розповіли в ОМБр, де він служив.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook