На Львівщині 14-річна дівчина вилізла на залізничний вагон задля екстремальної світлини, і там її вразило струмом. З опіками підлітка доправили до лікарні. Медики кажуть: дитині пощастило, що вижила і не зазнала тяжких травм.

Читайте також: Раптово вибіг на дорогу: у Луцьку автівка збила 7-річного хлопчика (фото)

Про це 21 серпня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дівчина заради селфі видерлася на цистерну на залізничній станції " Самбір". Її вмить уразило струмом. Фахівці кажуть, що електрична дуга була під напругою у 3 тисячі вольт.

Світлину потерпіла так і не зробила. А як її ношами та мотузками знімають з цистерни - фільмували вже рятувальники.

ДСНС України у Львівській області

За селфі на колії дівчина прийшла з подружками. Щойно її вдарив струм, ті почали кричати. Черговий на вокзалі одразу зрозумів - сталося лихо. Хутко викликав швидку та рятувальників.

"Дівчинка була повністю при свідомості. Була налякана, в стані шоку. Дуга пройшла через все тіло і вийшла через ділянку тіла", - каже рятувальник Самбірського пожежно-рятувального загону Назарій Гаргай.

Вона народилась у сорочці - кажуть медики. Бо не лише жива, а й майже неушкоджена. Її вдарило струмом потужністю удесятеро більшою, ніж в розетці. Він смертельний для людини.

"В неї опіки є обидвох долонь і гомілки. Це можна вважати дивом", - говорить дитяча лікарка-анестезіологиня Романна Татомир.

До потерпілої у Самборі ТСН батьки не пускають. Та й самі розповідати нічого не хочуть. Єдине, що стає відомо від лікарів: на залізничні колії, каже дівчина, більше ні ногою.

Працівники самбірського вокзалу кажуть, що вже втомилися ганяти підлітків від вагонів. Кажуть, дітей вабить екстремальне селфі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook