Учора бійці роти патрульної поліції особливого призначення "Світязь" взяли участь у заходах з вшанування пам’яті загиблих у травні 2014 року генерал-майора Сергія Кульчицького та екіпажу гелікоптера МІ-8МТ, які відбулися на місці трагедії поблизу гори Карачун на Донеччині.

Читайте також: На Волині помер захисник України

Волинські поліцейські вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання та залпом військового салюту, до пам’ятного знака на честь українських захисників поклали квіти. Про це повідомляє поліція Волині.

У церемонії вшанування взяли також участь заступник командувача ООС з питань застосування сил та засобів Національної гвардії України, генерал-майор Гусейн Вісханов, командир військової частини НГУ полковник Василь Жук, командир роти патрульної поліції особливого призначення "Світязь" підполковник поліції Вячеслав Моніч, представники силових підрозділів котрі виконують бойові завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил. 

Учора, 17 грудня, Герою України генерал-майору Сергію Кульчицькому виповнилося б 56 років.

Читайте також: Нацгвардійці носитимуть на нарукавнику герб Волинської області

Нагадаємо, 29 травня 2014 року поблизу Слав’янська на Донеччині. Близько 12:30 після розвантаження харчових продуктів на блокпосту та проведення ротації, повертаючись з району гори Карачун, вертоліт МІ-8МТ, на борту якого знаходився Сергій Кульчицький, обстріляли терористи. Разом з генералом загинуло ще 12 осіб: шість військовослужбовців Національної гвардії України та шість спецпризначенців МВС України. Штурман екіпажу, старший лейтенант Олександр Макеєнко залишився живим. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook