На Сході України загинули троє захисників нашої країни. Про це повідомила волонтерка Наталія Ариванюк на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: "Ця осінь стала для них останньою": Герої, які загинули за Україну в листопаді (відео)

Усі загиблі – військовослужбовці 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, яка дислокується у Володимирі-Волинському.

Як повідомляє штаб Операцій Об'єднаних сил вони загинули внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

9 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано також ворожий вогонь з озброєння БМП.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли: двічі неподалік Водяного – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Березового – з автоматичних гранатометів; поблизу Красногорівки - з гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Читайте також: Військовослужбовець з Волині загинув у страшній автотрощі на Житомирщині

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано 3 ворожих обстріли: біля Луганського – з ручних протитанкових гранатометів;
неподалік Новолуганського – з РПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Хутора Вільного – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook