Вчора вночі 19-річний лучанин незаконно заволодів автомобілем марки «KIA CEED». Протягом години поліцейські знайшли зловмисника та викрадену автівку.

Читайте також: На «Ягодині» у вантажівці виявили викрадений тягач

Про це повідомляє поліція Волині.

До правоохоронців звернувся 37-річний лучанин та повідомив, що по вулиці Кафедральній з території автосервісу зник його автомобіль «KIA Ceed». На пошуки автомобіля зорієнтували наряди поліції.

Викрадений автомобіль одразу потрапив у поле зору співробітників патрульної поліції. Менше ніж за годину зловмисника затримали. Під час їзди автомобіль отримав незначні механічні ушкодження. За цим фактом патрульні поліцейські склали на праворушника адмінматеріали.

Читайте також: На Волині розшукують грабіжника (фото)

На місце виїжджала слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у скоєному злочині.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook