Аби уникнути постійних заторів, пішохідний перехід, який веде до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, доцільно зробити регульованим, встановивши світлофор.

Читайте також: У центрі Луцька з понеділка буде ускладнений рух

Таку пропозицію на платформі «Відкрите місто» оприлюднив користувач AL Chudakuli, – передає ІА Волинські новини.

Він звернув увагу, що у зв’язку з початком реконструкції проспекту Волі транспортне навантаження на вулицю Глушець суттєво збільшиться.

«На вулиці Глушець біля входу в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки є пішохідний перехід зі встановленими лежачими поліцейськими. Це створює затори навіть за відсутності пішоходів і зранку, і ввечері, а інколи й удень. Варіант вирішення проблеми – демонтувати штучні перешкоди та встановити світлофор «на вимогу», – зазначив лучанин.

Читайте також: Повідомили, скількох водіїв оштрафували за перший день роботи платної парковки у центрі Луцька (фото)

Відзначимо, що капітальний ремонт проспекту Волі в Луцьку розпочався минулого тижня. У планах Луцької міської ради – завершити більшість робіт на головній вулиці обласного центру вже цього року.

Нагадаємо, в місті також планують реконструювати вхід до центрального парку культури та відпочинку зі сторони головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки. Ідеться про реконструкцію спуску від проспекту Волі до парку, а також ремонт фонтану.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook