У Городищенській громаді Волинської області виявили захворювання на COVID-19 у жителя села Михлин. Про це йдеться у повідомленні Городищенської громади.

Читайте також: Де на Волині зафіксували нові випадки COVID-19

Відповідна інформація стала відома з листа Горохівського міжрайонного відділу ДУ "Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" від 28.04.2020 року, у якому зазначено про підтверджений випадок захворювання на COVID-19 в жителя села Михлин. 

Як стало відомо виданню "Під прицілом" з власних джерел, чоловік, який захворів на коронавірус, міг інфікуватися в одному з медичних закладів Луцька. Пізніше вірус COVID-19 виявили і у його дружини та дитини.

У зв'язку з цим на території села Михлин посилюються карантинні заходи.

А саме, з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції на території Городищенської громади та з метою профілактики поширення випадків COVID-19 на території громади в.о. старості Михлинського старостинського округу доручено обмежити в’їзди/виїзди з/на територію села Михлин та провести поточну дезінфекцію в місцях масового скупчення населення, територій вулиць, доріг комунальної власності, адмінбудівель тощо.

Читайте також: У волинському селі на коронавірус захворіла вся сім'я

За дотриманням умов ізоляції контактних осіб слідкуватиме поліцейський офіцер громади.

Місцеве керівнитво закликає жителів громади дотримуватися правил карантину та без потреби не виходити з дому, а у разі погіршення здоров’я – звертатись до сімейного лікаря.

Зазначимо, що на Волині, станом на 9:30 30 квітня виявлено 280 випадків захворювання на небезпечну інфекцію (за добу зафіксували 9 нових випадків).

Зафіксовано 6 летальних випадків від коронавірусної інфекції 2019-NCOV та 60 пацієнтів одужало. Хворіє 214 осіб. Кількість підозр на COVID-19 в області зросла до 1003 за добу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook