На Волині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та трактора.

Читайте також: У страшній аварії на Волині загинули два юнаки

Про аварію журналісту "Під Прицілом" повідомив син чоловіка, який загинув у ДТП.

Отже, як стало відомо, летальна дорожньо-транспортна пригода трапилася ще 18 жовтня 2019 року біля села Поворськ Ковельського району близько 6.20 – 6.30 години.

Тоді двоє чоловіків перевозили дрова трактором, коли із ними допустив зіткнення водій вантажівки (фури – ред.). Один із чоловіків, який знаходився у сільськогосподарському транспорті загинув на місці, іншого ж госпіталізували.

За словами сина чоловіка, котрий помер Адама К., аварію спричинив громадянин Польщі, проте ніяких слідчих дій не ведеться, а аварію намагаються приховати.

Натомість, ситуацію прокоментували у ГУНП Волинської області.

Читайте також: Двоє молодиків, які жили недалеко від Луцька, загинули у страшній аварії в Польщі (фото)

"За фактом порушення правил дорожнього руху, що спрничинило смерть потерпілого, слідчі поліції Волинської області відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбачену частиною 2 статті 286 ККУ. Наразі проводиться повне всебічне та об'єктивне досудове розслідування. Допитані усі свідки та проведено два слідчих експеримента за участю, в тому числі і потерпілих у ДТП. Також призначено судово-медичну та інженерно-технічну експертизи. 

Слідство ведеться ще із дня аварії, адже щоб провести експерименти потрібно дотриматися усіх вимог, в тому числі і відповідні погодні умови, покриття дороги та освітлення. За кермом вантажівки перебував іноземець", – повідомив журналісту "Під Прицілом" речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.

"Під Прицілом" надалі стежитиме за ходом розслідування та повідомлятиме Вас про результат.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook