Сьогодні вранці під час несення служби на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), волинські патрульні зафіксували перевищення встановленого обмеження швидкості руху в населеному пункті автомобілем Toyota Camry.

Читайте також: На Волині затримали трьох п'яних водіїв

Водій рухався зі швидкістю 103 км/год, при дозволеній швидкості 50 км/год, інформує патрульна поліція Волині.

Вимогу про зупинку керманич проігнорував. Тож поліцейські на службовому автомобілі з увімкненими маячками синього та червоного кольорів зупинили автівку шляхом переслідування.

Жодних документів на законну вимогу поліцейських водій не пред’явив.

Читайте також: У Луцьку за кермом затримали п'яну жінку

Інспектори встановили особу 35-річного керманича та розпочали складати адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень. Однак під час ознайомлення водія з матеріалами, останній почав виривати з рук інспектора протокол.

У результаті на нього все ж скали адмінматеріали за ч.4 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), ст.125 (Інші порушення правил дорожнього руху) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook