Слідчі Ратнівського відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні ним кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років. Про це повідомляє поліція Волині.

Читайте також: "Клята війна": що відомо про вбитого снайпером на Донбасі волинянина

Учора, 22 січня, співробітники управління протидії наркозлочинності поліції області спільно із оперативниками сектору кримінальної поліції місцевого відділу на збуті канабісу затримали 23-річного жителя райцентру Ратне. Зловмисник під час затримання умисне заподіяв одному із поліцейських тілесні ушкодження. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці також провели санкціонований обшук за місцем проживання підозрюваного та виявили паперовий згорток із зеленою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Читайте також: У двох волинян вкрали мобільні телефони

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі, із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook