Волинський обласний центр громадського здоров’я, що розташований на вулиці Степана Бандери, 5 у Луцьку, реорганізують у Волинський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики.

Читайте також: У МОЗ дали рекомендації щодо тестування на COVID-19 перед вильотом з України

Про це стало відомо під час засідання сесії Волинської обласної ради, на яке винесли проєкт рішення Про перейменування комунального підприємства «Волинський обласний центр громадського здоров’я» Волинської обласної ради, пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 17 лютого 2021 року, окремі працівники центру громадського здоров’я з 1 липня перейшли до Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, а деякі – звільнилися за власним бажанням.

У центрі діє відділ медичної статистики, який веде контроль щодо інформації, яка стосується області, щодо показників здоров’я населення, всіх закладів, щодо аналізу і обґрунтування подальшої діяльності області, тому управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації запропонувало створити на базі центру громадського здоров’я нову юридичну особу – центр медичної статистики.

Очікують, що штат центру статистики нараховуватиме 27 посад.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook