На Волині п'яний водій намагався дати хабаря поліцейським, за скоєне ДТП.

Читайте також: У Луцьку затримали п'яного водія, пасажир авто обматюкав поліцейських та погрожував розправою

Про це повідомляє місцеве районне управління поліції Волинської області.

29 січня, близько 20:00 до Ковельського районного управління надійшло повідомлення про те, що по вулиці Брестській у місті Ковелі, сталася дорожньо-транспортна пригода, один з учасників якої, водій "Опель Вектри", втік з місця події.

Працівниками сектору реагування патрульної поліції було зупинено вказаний автомобіль на одній із вулиць міста. Аби уникнути відповідальності, керманич залишив у підлокітнику службового автомобіля кошти.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Ковельського районного управління поліції, яка зафіксувала факт дачі неправомірної вигоди 35-річним жителем Ковеля.

Читайте також: На об'їзній біля Луцька − лобова аварія, постраждало троє людей (фото)

Вирішується питання про внесення відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Окрім того, на водія складено адмінматеріали за частиною 1 статті 130 (Керування водієм у стані сп’яніння), статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), статтею 124-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook