Під час купання у Ковелі потонув 46-річний чоловік.

Читайте також: У ставку на Волині втопився 2-річний хлопчик

Про це повідомляє ДСНС Волині.

Трагедія сталася 8 липня о 22:34 в штучному ставку на дачному масиві «Дружба» в Ковелі.

Як стало відомо трагічно загинув лікар-анестезіолог вищої категорії відділення анестезіології Ковельського МТМО, йдеться на сайті медзакладу.

«Медичну спільноту Ковельщини спіткала непоправна втрата – трагічно загинув лікар-анестезіолог відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії пологового будинку Олександр Сергійович Бакай.

Після закінчення Львівського державного медичного університету молодим фахівцем він розпочав свою професійну діяльність у пологовому будинку Ковельського МТМО, де й працював упродовж 20 років. Він був високопрофесійним спеціалістом, талановитим лікарем, який врятував сотні життів. Усі, хто знав та працював поряд з Олександром Сергійовичем, завжди пам’ятатимуть його доброю і щирою людиною, який вмів допомогти і підтримати, вислухати і порадити, знайти потрібні слова і прийняти правильне рішення.

Адміністрація та колектив Ковельського МТМО глибоко сумують та висловлюють найщиріші співчуття родині загиблого. Схиляємо голови в скорботі разом із рідними, колегами, друзями.

Поділяємо горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Світла пам’ять про Олександра Бакая назавжди залишиться в наших серцях», – йдеться у повідомленні.

 

Редакція Інформаційного ресурсу Під Прицілом висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook