У Волинській області стартували ремонтні роботи ще на одній ділянці міжнародного автошляху М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест).

Читайте також: У Луцьку скасували ремонт двору за понад мільйон гривень

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області у фейсбуці.

Робітники почали відновлювати ділянку протяжністю понад 7 кілометрів, що бере свій початок від пункту пропуску «Дома́нове» – «Мокрани» на українсько-білоруському кордоні. 

Майже на всьому відтинку ділянки знято шар зношеного дорожнього покриття і розпочато роботи з влаштування перших двох шарів нового дорожнього одягу – основи зі щебенево-піщаної суміші та першого шару асфальту.

Пізніше на цьому відтинку ще буде укладено верхній шар дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Активні ремонтні роботи проводяться і на сусідній ділянці автодороги М-19 – на 7-кілометровому відрізку до села Гірники (км 8 – км 15) укладено перший шар асфальту.

Рух транспорту організовано в реверсному режимі.

Ділянку Доманове – Гірники відновлює підрядне підприємство ТОВ «ПБС». Працюють цілодобово.

Дорожники працюють і на інших ділянках волинської частини автошляху М-19, зокрема Секунь – Ковель, Ковель – Воля Любитівська, Свидники – Переспа та по селищі Голоби.

Читайте також: Дорожники показали відновлену дорогу від Переспи до Кременця (фото, відео)

З майже 54 кілометрів дороги М-19, яку зараз ремонтують, фінішне асфальтування проведено на ділянці довжиною близько 30 кілометрів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook