На волинських автошляхах стартував ремонтно-будівельний сезон-2021.

Читайте також: На Волині відновлюють два мости, частково обмежили рух ділянкою (фото)

Про це йдеться на сторінці "Служба автомобільних доріг у Волинській області" у соцмережі Facebook.

Цьогорічний ремонтно-будівельний сезон, як і торік, розпочинаємо на одній із найважливіших наших транспортних артерій – міжнародній автомобільній дорозі М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), що є частиною Європейського автомобільного маршруту Е85.

Упродовж 2016-2019 років введено в експлуатацію 32,6 км відремонтованого автошляху М-19 у межах Волинської області, у 2020 році оновлено ще 42,4 км, з них 28 км введено в експлуатацію. Маємо амбітні плани щодо його відновлення в поточному році.

Наразі роботи стартували на ділянці Ковель – Воля Любитівська. Ремонтні роботи на цьому об’єкті капітального ремонту, протяжністю майже 11 км, розпочались у минулому році. Тоді влаштували два нижні шари дорожнього одягу на ділянці понад 7 км та нанесли тимчасову розмітку.

Приступили до фрезерування старого дорожнього покриття на відтинку від с.Колодяжне в сторону Ковеля. Водночас виконуються роботи з влаштування узбіч.

Підрядник – ТОВ "ПБС".

Інспекційний контроль за ходом робіт здійснюється представником замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, технічний нагляд забезпечується незалежним підприємством ТОВ "ЄВРО ТЕХ ЕКСПЕРТ БУД".

Читайте також: Асфальт зійшов разом зі снігом: у райцентрі на Волині дорога зустрічає водіїв півметровими ямами (фото)

У період проведення ремонтних робіт проїзд транспорту на ділянці автошляху М-19 між населеними пунктами Ковель – Воля Любитівська частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає користувачів доріг неухильно дотримуватись вимог тимчасових схем організації дорожнього руху на ділянках ремонтних робіт, бути уважними, обережними та відповідальними.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook