Невдовзі оголосять конкурси на заміщення вакантних посад очільників комунальних закладів Волинської області. Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради.

Читайте також: Стало відомо, коли призначать нового очільника Волинської ОДА

На засіданні депутати розглянули кадрові питання, пов'язані із закінченням терміну дії контрактів в кількох керівників обласних комунальних закладів.

Голові обласної ради Ірині Вахович рекомендовано в установленому законом порядку звільнити цих керівників з посад та призначити їх  тимчасово виконуючими обов’язки директорів до призначення нових керівників.

Зокрема, рекомендовано призначити Богдана Бальбузу – т.в.о. директора Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації; Валентину Остапчук  – т.в.о.  директора Волинського обласного еколого-натуралістичного центру управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації; Богдана Гудима – т.в.о. директора Володимир-Волинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів.

Читайте також: В Україні хочуть відмінити трудові книжки

Керівники закладів на постійній основі обиратимуться на конкурсних засадах. Остаточні рішення прийматимуться на сесії обласної ради після завершення конкурсних процедур.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook