На Волині сталась смертельна дорожьо-транспортна пригода, авто, в якому перебувало двоє чоловіків, не розминулося з рейсовим автобусом, що виїхав із митного поста "Ягодин".

Читайте також: На Волині автомобіль злетів з дороги – постраждав пасажир

Внаслідок зіткнення пасажир загинув на місці, водія доставили у Любомльську райлікарню, пише Район.Любомль.

У п’ятницю, 19 квітня, о 21:06 на лінію "102" надійшло повідомлення про ДТП на трасі Ковель – Ягодин у селі Старовойтово неподалік магазину "Добробут".

"ДТП трапилася о 20:45. На місце події прибули екіпажі поліції і швидка допомога. У пасажира ще прощупувався пульс, але від отриманих травм житель села Вишнів, 1996 року народження, помер на місці. Водія, мешканця Бережців, зі струсом мозку та тілесними ушкодженнями доставили у районну лікарню, де він перебуває і досі", – повідомив начальник Любомльського райвідділку поліції Олег Бончак.

За словами очільника поліції району, водій у грудні 2017 року притягався до адміністративної відповідальності за статтею 130 КУпАП – керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів.

Читайте також: Повідомили про стан хлопчика, у якого в жахливій аварії під Луцьком загинули батьки

"Водій і пасажир були у стані алкогольного сп’яніння. Скоріш за все це й стало причиною дорожньо-транспортної пригоди. ", – додав Олег Бончак.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook