Упродовж останньої доби на Любешівщині зафіксовано десять нових випадків захворювання на COVID-19 та один летальний випадок. Про це повідомляє видання "Нове життя".

Читайте також: Померли 7 людей: на Волині погіршується ситуація із коронавірусом

Нових хворих виявлено: 3 – у селі Люб’язь, 2 – у селі Судче, 2 – у селі Бучин, 1 – у селищі Любешів, 1 – у селі Рудка та 1 – у селі Гірки. За минулу добу немає зафіксованих даних про те, що хтось із наших краян подолав цю недугу.

Також, за інформацією Любешівського районного лабораторного відділення Маневицького міжрайонного відділу ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України", зареєстровано лабораторно підтверджений летальний випадок захворювання на COVID-19 у підопічноївідділення стаціонарного догляду для постійного проживання одиноких, непрацездатних громадян села Бучин територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської селищної ради.

Читайте також: В Україні за добу зафіксували майже 11,5 тисячі нових випадків захворювання на COVID-19

Нагадаємо, що за минулу добу на Волині зареєстровано 225 випадків захворювання на COVID-19. За останню добу летальні випадки зафіксували у м. Нововолинськ – 2, Ківерцівський район – 2, Луцький район – 1, Ковельський район – 1, Любешівський район – 1).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook