У Нововолинську водій маршрутки №2 відмовився брати на пільговий проїзд двох дітей з багатодітної сім’ї, які показали посвідчення. І не просто відмовився, розповідає мама, а почав кричати та виганяти з маршрутки.

Читайте також: Маршрутник довів до сліз доньку загиблого в АТО волинянина, бо "не таке" посвідчення (фото)

Подія трапилася 4-го вересня і пані Юлія, матір діточок, розповіла, що спочатку не хотіла надавати їй розголосу, доки не почула про схожу ситуацію, пише БУГ.

Мати з двома дітками йшли з музичної школи та потрапили на маршрут №2 (AC5619ВВ). Зайшовши в маршрутку, розповіла Юлія, заплатила за себе, зазначила водію, що діти їдуть по посвідченнях.

"Водій на всю маршутку почав кричати: виходьте з маршутки, ми по посвідченю не беремо. Дуже стало соромно, що так на всю маршутку виганяв дітей. Ми вийшли, я зробила фото маршутки", – розповіла жінка.

Далі Юлія набрала "102", де їй пояснили, що водій не мав права відмовити у пільговому проїзді дітям з багатодітної сім’ї.

Читайте також: Повідомили версію жорстокого побиття водія маршрутки у Луцьку

"Приїхала поліція і ми догнали маршутку. Вони пояснили водієві, а він відповів їм, що їхній начальник маршутного таксі і наш мер домовились про те, що під час карантину можна не брати по посвідченю нікого. Як так домовилися? Є закон і ми маємо право. Дуже соромно, що таке робиться у нашому місті. Слів немає", − розповідає жінка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook