На Волині оперативники обласного управління захисту економіки викрили групу організаторів грального бізнесу. 5 місцевих мешканців постануть перед судом за організацію забороненої законом діяльності, інформує Управління захисту економіки у Волинській області.

Читайте також: Луцькі муніципали розповіли, як будуть боротись з підпільними казино у місті: деталі

Працівниками управління захисту економіки у Волинській області, слідчого управління ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Волинської області, було викрито протиправну діяльність організованої злочинної групи у складі 5 осіб жителів області.

Дані особи у місті Луцьк відкрили мережу гральних закладів. З метою унеможливлення потрапляння до залів не бажаних візитерів обладнали приміщення камерами відеоспостереження та охороною.

Читайте також: Мільйон гривень і кілька квартир: як лучанин програв свої статки на автоматах

У рамках кримінального проводження, було проведено 16 обшуків за місцем знаходження гральних закладів, під час яких було виявлено та вилучено понад 150 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої здійснювались азартні ігри, 107 флеш-карт, електронні пристрої для зчитування карток-накопичувачів, мобільні телефони, грошові кошти в сумі понад 100 тисяч гривень, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність фігурантів до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу. Загальна вартість вилученого становить близько 1 мільйон гривень.

За результатами розслідування, усім учасникам організованої злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 28, ч.1 ст. 203-2 КК України.

Наразі обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook