Уночі на стаціонарному посту «Цумань», що на автодорозі Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне), виявили мотоцикл LIFAN LF 250-3R, водій якого керував без мотошолома.

Читайте також: П'яний луцький патрульний скоїв аварію на Світязі та втікав з місця пригоди, за ним влаштували погоню (відео)

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Під час спілкування із 17-річним керманичем, патрульні встановили, що він не має посвідчення водія відповідної категорії. Окрім того, в останнього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав позитивний результат.

Також водія Rehault, який порушив ПДР, виявили патрульні у місті Ковелі на вулиці Незалежності.

Читайте також: Отримав важкі травми: повідомили про стан 10-річного хлопчика, який постраждав у страшній аварії в Луцьку

Тут інспектори також виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав позитивний результат.

На усіх кермувальників, патрульні склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Зауважимо, за пів року на території Волинської області зареєстровано 30 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 3 ДТП з постраждалими, в яких 4 особи травмувалися.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook