Кілька тижнів тому поліцейські Володимир-Волинського РВП затримали 45-річного уродженця міста Кунгарат Республіки Узбекистан без визначеного місця проживання. Нині слідчі розслідують 4 факти крадіжок за заявами жителів міста та району, до яких приклав руку вищевказаний чоловік

Читайте також: Волинянина затримали за вчинення грабежу та крадіжки

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

На початку червня до чергової частини звернувся житель міста, який повідомив, що під час розпиття спиртних напоїв в закинутому приміщенні у нього було викрадено мобільний телефон  марки «Самсунг». Також згодом працівники поліції зареєстрували другу заяву про вчинення крадіжки, а саме, з території домоволодіння по вулиці Солопа м. Володимир-Волинський було викрадено набір інструментів, чим спричинено заявнику майнову шкоду. 

Кілька днів тиші – і знову в чергову частину надійшов виклик про вчинення крадіжки. У ніч на 16 червня, перебуваючи на території села Овадне Володимир-Волинського району, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, невідомий зайшов на територію домоволодіння по вулиці Миру та з приміщення літньої кухні викрав мікрохвильову піч.

Цього виявилось замало зловмиснику, і він того ж дня вчинив ще одну крадіжку, а саме, перебуваючи на території села Верба, з подвір’я житлового будинку  таємно викрав велосипед.

Читайте також: На Волині на вокзалі у чоловіка вкрали валізу та продали з неї речі

Володимир-Волинські поліцейські оперативно встановили особу серійного крадія та затримали його. 28 червня йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою та оголосили підозру за одним з фактів вчинення крадіжки. 

Учора зловмиснику оголошено підозру ще по факту 3 крадіжок. 

Кримінальне провадження відкрите за ч.2, ч.3 ст. 185 КК України. Досудове слідство триває, перевіряється причетність порушника до вчинення інших аналогічних злочинів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook