У Ковелі патрульна поліція затримала двох правопорушників, один із яких мав підроблені документи, а інший – крадений метал.

Читайте також: П'яні водії у Луцьку: один намагався втекти, інший – напав на поліцію

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у Волинській області у Фейсбук.

26 жовтня екіпаж ковельських патрульних прибув на виклик до МАПП "Ягодин": заявник повідомляв, що має намір виїхати в Україну без документів, оскільки їх забрали і не повертають працівники митниці. На його думку, це зроблено неправомірно, тож чоловік сповістив поліцію.

Інспектори почали з’ясовувати ситуацію і встановили, що працівники вилучили доручення на право керування транспортним засобом, оскільки воно недійсне. Нотаріуска з Польщі, чиїм прізвищем нібито було підписане доручення, повідомила, що такого документа вона не видавала.

Тож патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, адже йшлось про можливе підроблення документа.

Читайте також: У Луцьку сталася ДТП за участі елітної автівки (фото)

Ще одного спритника цей же екіпаж ковельських патрульних зупинив на автодорозі М-07 за порушення правил дорожнього руху.

При розмові з інспекторами водій помітно хвилювався, і це викликало підозру. Перевіряючи транспортний засіб, патрульні виявили в ньому металеві предмети у великій кількості, походження яких чоловік пояснити не міг. Полісмени припустили, що вони крадені, тож викликали на місце слідчо-оперативну групу, аби розібратись в ситуації детальніше.

Так і сталось: усі предмети вилучили, а чоловіка доставили в Ковельський відділок поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter