Сьогодні вранці на стаціонарному посту "Цумань", що на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), патрульні помітили автомобіль Honda Accord, водій якого рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Читайте також: У Луцьку піймали водія, якого суд позбавив водійських прав

Патрульні зупинили транспортний засіб. За кермом автомобіля перебував 29-річний чоловік, у якого поліцейські виявили ознаки наркотичного сп’яніння: розширені зіниці; неприродна блідість, інформують на сторінці патрульної поліції Волині.

Під час перевірки документів також встановили, що чоловік уже позбавлений права керування транспортними засобами за рішенням Оболонського районного суду міста Києва через керування в стані сп’яніння.

Порушник відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

На нього склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року) КУпАП.

Тепер ця стаття передбачає покарання – 34 000 грн з позбавленням права керування на 3 роки або адмінарештом на 10 діб.

Читайте також: У Луцьку п'яний таксист наткнувся у бордюр та хотів утекти (фото)

Також, порушник отримав постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим права керування) КУпАП. Штраф – 20 400 грн.

Окрім цього, до чоловіка патрульні застосували превентивний захід поверхневу перевірку. В результаті якої виявили поліетиленовий пакет з речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції та забезпечили охорону місця події.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook