За добу 5 травня підрозділи Головного управління ДСНС України у Волинській області здійснили 41 виїзд для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань. Хибних викликів – 3, інформує пресслужба ДСНС Волині.

Читайте також: Авто перевернулося: момент зіткнення автівок у Луцьку потрапив на камеру

5 травня співробітники пожежно-рятувальної служби ліквідували 3 пожежі, що трапилися у житловому секторі та на відкритих територіях.

Зокрема о 12:08 рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Стара Вижівка, а також працівники місцевої пожежної команди села Дубечне ліквідували пожежу господарчої будівлі в смт Стара Вижівка на території Старовижівської громади.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

1.jpg 2.jpg

О 18:52 надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля у селі Чмикос Ковельського району. На гасіння пожежі прибули рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Любомль та працівники місцевої пожежної команди села Штунь. За попередніми даними, до пожежі призвела розгерметизація паливної (газової) системи автомобіля. Погашено до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Screenshot_1.png

О 22:20 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території – горіла суха трава та чагарники в селі Граддя на території Маневицької громади. Пожежу, що осередками охопила площу близько 0,02 га, ліквідували працівники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook