У ніч на понеділок, 8 квітня, на лінію служби 102 надійшло повідомлення про те, що у місті Ковель, на вулиці Євгена Коновальця виявлено мертвого чоловіка з ознаками насильницької смерті. 

Читайте також: У луцькому СІЗО від епілепсії помер чоловік

Про це повідомили у секторі комунікації ГУНП, пише ВолиьPost.

На місце події відразу ж виїхали слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку поліції. Правоохоронці оперативно встановили особу померлого. Ним виявився 36-річний житель Ковеля. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. 

Наразі відомо, що поліція обґрунтовано підозрює у скоєнні цього злочину раніше неодноразово судимого 27-річного жителя Ковеля. Вирішується питання щодо затримання зловмисника у порядку статті 208 кримінально – процесуального кодексу України, та обрання йому міри запобіжного заходу. 

Читайте також: Поїзд "Козятин-Ковель" на смерть переїхав чоловіка

Підозрюваний чоловік притягувався до відповідальності і раніше: за умисне надання тілесних ушкоджень середньої важкості і незаконне поводження зі зброєю. 
Слідство триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook