3 березня близько 13:00 на підприємстві "Нововолинський ливарний завод", за адресою вулиця Луцька, 29 під час роботи травмувався працівник. 

Читайте також: У місті на Волині буде відсутнє водопостачання

Про це відомо з ухвали Нововолинського міського суду від 12-го березня, яка міститься в Єдиному державному реєстрі судових рішень, – інформує БУГ.

Cлюсар-ремонтник ПРАТ "НЛЗ" під час робіт із стропування та увязення вантажу масою до 5 тонн, що відбувалося на території двору заводу, внаслідок раптового зміщення напівмоста крана, був притиснутий до іншого напівмоста. Чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді множинних переломів кісток таза, рваних забійних ран колін.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 271 КК України – порушення вимог законодавства про охорону праці.

Читайте також: У Луцьку викрали елітний автомобіль: власник обіцяє велику винагороду за допомогу у пошуку

Слідчим у ході огляду місцевості було вилучено журнал реєстрації інструктажів із питань охорони праці, копію робочої інструкції слюсаря ремонтника, копію робочої інструкції стропильника, копію журналу реєстрації вступних інструктажів із питань охорони праці. Суд накласти арешт на тимчасове вилучене майно.

Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook