На автомобільному пункті пропуску "Ягодин" громадяни, які повертаються з-за кордону, блокували рух на митниці через обов'язкову обсервацію.

Читайте також: Волинянам, які повернулись з-за кордону, ввели обов'язкову обсервацію

Від 14 квітня усі громадяни, які перетинатимуть кордон на пункті пропуску "Ягодин", повинні підписати згоду, після чого у супроводі поліції для усіх організують доїзд до місць обсервації. Про це повідомляє Район.Любомль.

Кілька годин тому на митниці заблокували рух – вимагали дозволили людям, які в'їжджають в Україну, піти на самоізоляцію, а не на примусову обсервацію.

"Було перекриття руху митниці, але зараз рух відновлено. У перекритті брали участь родичі тих, хто повертається з-за кордону. Були й перевізники, які везуть далі тих людей, які перетинають кордон. Їх особи поки не встановлено, – повідомив керівник Любомльського відділу поліції Анатолій Близнюк. – На тих, хто повертався сьогодні з-за кордону і відмовився від обсервації, були складені адміністративні протоколи і вони будуть перебувати на самоізоляції".

З власних джерел виданню Район.Любомль стало відомо, що більшість тих, хто перекривали рух, були саме перевізники, які везуть далі тих громадян, які перетинають кордон. Приміром, за дорогу до столиці деякі з них просять до 8 тисяч гривень.

Читайте також: Через "Ягодин" намагались провезти техніку на понад три мільйони (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook